1. Discover Lexus
  2. Geneva motor show
VYBERTE SI
NOVINKY LEXUS

LEXUS NA ŽENEVSKOM AUTOSALÓNE 2019

Na ženevskom autosalóne 2019 predstaví automobilka Lexus v európskej premiére dva nové modely. Jeden stelesňuje jej vzrušujúce budúce dizajnové myslenie a druhý jej stále výraznejšie pôsobenie v oblasti medzinárodného motošportu.

ROZŠÍRILI SME PONÍMANIE VÝKONU VOZIDIEL LEXUS

Automobiloví nadšenci a rovnako tiež milovníci pretekov sa budú tešiť z európskej premiéry novej edície RC F Track Edition 2020. Všetko od nových uhlíkovo-keramických bŕzd, aké zvyčajne mávajú superšportové automobily, až po nižšiu hmotnosť a optimálny prítlak jasne dokazuje, že model RC F bol navrhnutý pre puristov.

DIZAJNOVÝ CIEĽ LEXUSU LC CONVERTIBLE: VRCHOLNÁ KRÁSA

Nový koncept Lexus LC kabriolet je výkonným a dramatickým stvárnením roadstera s otvorenou strechou. Dizajnový cieľ dokonalej krásy sa podarilo dosiahnuť kombináciou japonskej estetiky s prísľubom zážitku z jazdy, aký poskytuje len kabriolet.

Športové proporcie dodávajú konceptu LC kabriolet dlhý, nízky a štíhly tvar, pričom kabína ponúka atraktívny priestor príjemný pre vodiča aj ostatných cestujúcich. Jasná biela koža na mieru vyrobených sedadiel zaujme zábleskom žltých detailov, ktoré nijako nenarúšajú jemnú eleganciu celkového dizajnu.