1. Discover Lexus
  2. Episode seven natural taste
VYBERTE SI
NOVINKY LEXUS

7. ČASŤ: PRIRODZENÁ CHUŤ

ZOZNÁMTE SA S TOMOM KITCHINOM

 

V našej najnovšej časti o Cestách chuti sa predstaví škótsky kulinársky kráľ Tom Kitchin. Vo svojej reštaurácii The Kitchin (v preklade Kuchyňa) na nábreží priemyselného historického prístavu Leith v Edinburgu podáva svoju modernú víziu škótskeho jedla.

Tom si sadá za volant modelu Lexus RX a vydáva sa na cestu nádhernou Škótskou vysočinou, aby sa stretol so svojimi špecializovanými dodávateľmi a zohnal lesné plody, ktoré bude podávať k svojmu čerstvo ulovenému tetrovovi.

OCENENÁ KVALITA

Tomovo menu z jedál z miestneho chovu a surovín mu vynieslo Michelinovu hviezdu už mesiac po otvorení v roku 2006, a stal sa tak najmladším Škótom, aký kedy získal toto ocenenie. Spolu s manželkou a obchodnou partnerkou Michaelou dozerá na sieť obľúbených reštaurácií, medzi ktoré patria napríklad The Scran & Scallie, ležérna gastronomická krčma v meste Stockbridge, či The Bonnie Badger, 14-izbový štýlový hotel s reštauráciou v samosprávnej oblasti East Lothian.

ZOZNÁMTE SA S MODELOM LEXUS RX

 Sofistikovaný model Lexus RX sa môže pochváliť vysokou mierou luxusu a priestrannosti, vďaka čomu jazda na ňom prináša ešte viac potešenia. Odvážne a výrazné línie ustupujú svetu bezkonkurenčného komfortu, priestoru a luxusu. „Je vyrobený pre Škótsko,“ hovorí Tom. „Zvlnené pahorky, úzke uličky, cesty po pobreží – jazdí po nich úplne prirodzene.“

Tom Kitchin, hlavný kuchár

 

 
„VŽDY, KEĎ SOM VONKU MIMO MESTA, NACHÁDZAM NIEČO NOVÉ A PODNECUJE TO VO MNE NÁPADY NA NOVÉ JEDLÁ.“