1. Discover Lexus
  2. Atmosphere Guide
VYBERTE SI
LEXUS LBX

OBJAVTE ATMOSFÉRU LBX, KTORÁ VÁM VYHOVUJE

Čo pre vás znamená každodenná výnimočnosť? Je to byť obklopený vecami a vášňami, ktoré odrážajú vašu jedinečnosť? Cítiť sa doma pri každej príležitosti? Alebo zažívať niečo, čo sa vymyká normálu? Vstúpte. LBX.

LBX, hybrid bez nutnosti dobíjania, je navrhnutý tak, aby sa váš každodenný život stal výnimočným a úplne jedinečným. Prémiová a zároveň zábavná jazda, každá atmosféra sa líši farbami exteriéru a materiálmi v interiéri. Vďaka tomu, že vám umožňuje prispôsobiť si vozidlo sebe a svojmu životnému štýlu, sa luxus v modeli LBX stáva skutočne osobným.

Čítajte ďalej, aby ste odhalili charakter každej atmosféry LBX a našli si tú svoju.

PRE KOHO SÚ URČENÉ RÔZNE ATMOSFÉRY?

Naše jedinečné atmosféry LBX sú navrhnuté tak, aby vyhovovali nespočetnému množstvu vodičov a ich osobným preferenciám. Naše sofistikované aj dynamické atmosféry, ktoré sú individuálne svojou estetikou a duchom, oslovujú rôzne typy a životné štýly.

Pre tých, ktorí uprednostňujú jemný, ale moderný dizajn, sú naše sofistikované atmosféry dokonalým spojencom jednoduchších štýlov. A pre tých, ktorí inklinujú k odvážnejším dizajnom, sú riešením naše dynamické atmosféry.

SOFISTIKOVANÉ ATMOSFÉRY

Elegantné? Rafinované? Ticho sebavedomé? Naše dve sofistikované atmosféry, LBX Elegant a LBX Relax, boli navrhnuté pre tých, ktorí oceňujú kľudný sebavedomý a jemný štýl.

Vodiči si môžu vybrať z množstva jednofarebných exteriérových vyhotovení oboch atmosfér, ktoré si môžu prispôsobiť svojim štýlovým preferenciám. Od výraznej tmavomodrej až po elegantný čierny odtieň - vyberte si, koľko zo svojej modernej stránky chcete ukázať na ceste. A dokonale vystihnúť váš sofistikovaný charakter.

LBX ELEGANT: PRE RAFINOVANÉ ŠTÝLY

LBX Elegant je ideálny pre vodičov so záľubou v kultivovanosti a predstavuje našu najjemnejšiu atmosféru. Odráža mantru "menej je viac", ktorá patrí k zmýšľaniu tých, ktorí sa prikláňajú k jednoduchosti, a odráža pokoj životného štýlu oplývajúceho pomalším tempom víkendov a minimalistickým interiérom domácnosti.

Interiér LBX Elegant, ktorý vdychuje každodennej jazde jedinečnosť zvnútra, je k dispozícii v leštenej Lesnej hnedej alebo v jemnej pieskovej farbe. Prispôsobený životnému štýlu tých, ktorí uprednostňujú uvedomelý štýl, sa štandardne dodáva s interiérom zo syn. kože Tahara na poťahoch sedadiel, volante, radiacej páke a lištách dverí.

LBX RELAX: PRE MODERNÉ OSOBNOSTI

Vďaka estetickému vzhľadu, ktorý je vyladený tak, aby vyvážil nadčasový štýl s modernými nuansami, patrí LBX Relax k tým, ktorí uprednostňujú zdravý a zároveň moderný životný štýl. Pre vodičov, ktorí sú pripravení privítať novú éru s otvorenou náručou a zároveň si zachovať Lexus, ktorý poznajú a milujú, je táto atmosféra ich novým automobilovým riešením.

LBX Relax, ktorý stelesňuje sofistikovanosť v každom smere, kombinuje elegantný jednofarebný exteriér s elegantným interiérom v čiernej alebo Hnedej karamelovej. K dispozícii je interiér v Semi-anilínovej koži s výrazným prešívaním Tatami, čím je okienko "jemných detailov" pre tých, ktorí hľadajú skromnú rafinovanosť, zaškrtnuté.

DYNAMICKÉ ATMOSFÉRY

Odvážne? Vášnivé? Voľnomyšlienkárske? LBX Emotion a LBX Cool sú naše dve dynamické atmosféry určené pre tých, ktorí sa na cestách nikdy nevyhýbajú obdivným pohľadom.

Tieto atmosféry, ktoré sú k dispozícii v rôznych dvojfarebných variantoch exteriéru vrátane farieb Červená rubínová, Medená Sonic  alebo Výrazná žltá v kombinácii s čiernou farbou, sú určené pre tých, ktorí túžia po aute, ktoré odráža ich starostlivo vypracovaný životný štýl.

LBX EMOTION: PRE ESTETICKÝCH DOBRODRUHOV

Model LBX Emotion je ideálny pre tých, ktorí sa nikdy nehanbia urobiť dojem, a hodí sa k živým typom a životným štýlom. LBX Emotion je rovnako pripravený na odvážny prejav v uliciach mesta ako aj na to, aby sa vrhol na kľukaté vidiecke cesty, je pripravený na každý druh každodennej výnimočnosti.

LBX Emotion dopĺňa tých, ktorí z celého srdca prijímajú svoju jedinečnosť, a umožňuje vám cestovať vo vozidle, ktoré už na prvý pohľad prezradí vašu individualitu. LBX Emotion, ktorý je k dispozícii s interiérom z perforovanej syn. kože Tahara v čiernej farbe s kontrastným červeným prešívaním, sa bez problémov hodí k vašim farebným eskapádam. A ak eskapády jedného dňa nie sú na pláne, vzrušenie na vás stále čaká aj na tých najmenších cestách.

LBX COOL: PRE TVORCOV

Vytvorené pre vodičov, ktorí sú hrdí na svoju individualitu; spoznajte LBX Cool. Odráža pestrý životný štýl pretkaný aktívnou zábavou a osobitými vášňami, je pre tých, ktorí nielen hľadajú inšpiráciu, ale aj inšpirujú. Vytvorená pre tých, ktorých kreativita nepozná hranice. Táto atmosféra patrí vodičom, ktorí túžia po charaktere a luxuse.

LBX Cool, ktorý odráža vašu jedinečnosť aj vo vnútri, má rovnako výrazný interiér ako dvojfarebný exteriér. Športový dvojfarebný interiér v kombinácii Ultrasuede semiš & Jemnej kože v čiernej a tmavosivej farbe s kontrastným medeným prešívaním, odzrkadľuje prémiový štýl a mladistvosť a vytvárajú Lexus novej éry skrz na skrz.

NEROZHODLI STE SA? VYSKÚŠAJTE LBX STYLE SELECTOR

Nie ste si istí, ktorá z našich sofistikovaných a dynamických atmosfér vyhovuje vašej estetike a životnému štýlu? Vyplňte náš kvíz LBX Style Selector, v ktorom odpoviete na niekoľko krátkych otázok o svojich preferenciách a vášňach, a zistíte, ktorú atmosféru LBX vám odporúčame.