1. Discover Lexus
  2. LBX at the Venice Film Festival
VYBERTE SI
LEXUS LBX V HLAVNEJ ÚLOHE

MEDZINÁRODNÝ FESTIVAL V BENÁTKACH

Lexus sa vracia ako oficiálne vozidlo Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach – La Biennale di Venezia – už siedmy rok po sebe, čím opätovne potvrdzuje silné puto značky so svetom kinematografie.

  • Úplne nový kompaktný crossover LBX bude figurovať na poprednom mieste vo flotile elektrifikovaných vozidiel Lexus a bude poskytovať luxusnú dopravu pre VIP účastníkov festivalu.
  • 80. ročník festivalu sa bude konať na benátskom Lide od 30. augusta do 9. septembra..

 

Už o približne mesiac sa na benátskom Lide opäť rozžiaria svetlá reflektorov, aby odštartovali 80. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach – La Biennale di Venezia 2023. Spoločnosť Lexus sa už siedmy rok po sebe vracia na podujatie ako oficiálne vozidlo festivalu a v hlavnej úlohe tentokrát predstaví svoj úplne nový kompaktný crossover LBX. 

Spojenie značky Lexus s jedným z najdlhšie existujúcich sviatkov filmu na svete posilňuje hodnoty, ktoré značka zdieľa so svetom kinematografie a ktorých cieľom je ponúknuť ľuďom nezabudnuteľné zážitky a možnosti skúmať nové svety a ponoriť sa do nich.

Počas celého festivalu, ktorý potrvá od 30. augusta do 9. septembra, budú elektrifikované vozidlá Lexus zabezpečovať dopravu so šoférom pre filmových tvorcov, hercov a celebrity. Medzi hercami, ktorí sa objavia na červenom koberci, nebude chýbať Zendaya (Spider Man: Bez domova), Mike Faist (West Side Story), Josh O’Connor (Koruna) či Caterina Murino (Casino Royale).

Úplne nový model LBX, doposiaľ najmenší Lexus, je prelomovým modelom značky a zachytáva priekopníckeho ducha inovácií, ktorý značku dlho definuje. Narúša konvencie luxusných vozidiel a ponúka štýl, komfort a zážitok z jazdy, s ktorými Lexus vstúpi na pulzujúci nový trh v Európe.

Paolo Moroni, riaditeľ spoločnosti Lexus Italy, hovorí: „Tento rok opäť prispejeme k magickej atmosfére Benátok počas filmového festivalu a ponúkneme hosťom možnosť vychutnať si dokonalý zážitok v podaní našej značky – Lexus Amazing Experience. Sme obzvlášť hrdí na to, že na túto významnú scénu prinášame najnovší prírastok v našom sortimente produktov, model LBX – SUV, ktoré využíva moderné myšlienky v oblasti dizajnu a technológií a súčasne si zachováva kvality, ktoré značku Lexus odlišujú od ostatných.“