1. Discover Lexus
  2. Self Charging Hybrid
VYBERTE SI
LEXUS LBX

HYBRID NOVEJ GENERÁCIE BEZ NUTNOSTI DOBÍJANIA

Odporuje konvenciám. Kompaktný. Ľahký. Nastala nová éra hybridného vozidla Lexus bez nutnosti dobíjania. Objavte silu, ktorá sa skrýva za modelom LBX - od vylepšenia každodennej jazdy až po predĺženie dojazdu na čisto elektrický pohon.

LBX ako vozidlo, ktoré je všetko, len nie obyčajné, bolo vytvorené s cieľom vzoprieť sa konvenciám a posunúť hranice technológií aj luxusu. Priekopníkom novej generácie hybridu bez nutnosti dobíjania Lexus je LBX, ktorý prináša novú éru. Pozdvihnite zážitok z jazdy na čisto elektrický pohon a zistite, ako presne nové elektrické poháňacie ústrojenstvo hybridnej jednotky s objemom 1,5 litra prináša nečakaný, ale neochvejný výkon plnohodnotného SUV v kompaktnej podobe.

AKÉ SÚ PRÍNOSY?

Náš nový hybridný pohon Lexus má mnoho výhod - od nesporne pokojných ciest až po úsporu nákladov na palivo.

HODVÁBNE HLADKÁ A AGILNÁ JAZDA.

Samonabíjací hybrid Lexus novej generácie, ktorý robí každodennosť výnimočnou zvnútra, prináša skutočné potešenie z jazdy na každej ceste. Je navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým jazdným štýlom a životným potrebám, je rovnako doma pri prechádzaní rušnými mestskými ulicami ako aj pri kľukatení sa po vidieckych cestách.

Ako presne? Kombináciou 1,5-litrového benzínového motora s elektromotorom s vysokým výkonom sľubuje LBX dynamickú jazdu.

VYŠŠIE RÝCHLOSTI. DLHŠIE VZDIALENOSTI.

LBX Hybrid so bez nutnosti dobíjania je všetko, len nie obyčajné vozidlo, ktoré prekonáva očakávania vďaka plne elektrickej jazde pri vyšších rýchlostiach aj na dlhšie vzdialenosti. Zvýšením pôžitku z jazdy aj efektivity odomkol LBX novú generáciu elektrifikovanej jazdy.

Zažite novú flexibilitu na svojich cestách s možnosťou cestovať v plne elektrickom režime EV až 50 % času. Vďaka novej nikel-metal-hydridovej batérii s nízkym odporom a vysokým výkonom umožňuje dodatočnú podporu elektromotora pri zrýchľovaní, aby ste sa mohli sústrediť na uspokojivejší výkon.

EFEKTÍVNY V KAŽDOM SMERE

Kombinácia 1,5-litrového benzínového motora a elektromotora s vysokým výkonom sľubuje nielen výkon, ale aj vysokú efektivitu. Nielen pre životné prostredie, ale aj z hľadiska nákladov.

Kombinácia modernej nikel-metal-hydridovej batérie, ľahkých materiálov a dômyselného spracovania znamená úsporu paliva a emisií CO2, čím sa posúvajú hranice možností.

VIAC PRÍTOMNOSTI. VIAC SILY.

Pokiaľ ide o LBX, kompaktnosť ešte nikdy nebola taká veľká.Hybrid bez nutnosti dobíjania LBX, ako vôbec najmenšie SUV značky Lexus, bol navrhnutý tak, aby vytvoril plnokrvný zážitok zo značky Lexus s kompaktným formátom luxusného SUV, ktorý sa bez problémov prispôsobí vášmu životnému štýlu.

Vďaka voliteľnému pohonu všetkých kolies E-FOUR, ktorý umožňuje optimálnu ovládateľnosť, si vodiči môžu vychutnať pocit zvýšenej kontroly. Vďaka automatickému smerovaniu sily na zadné kolesá, ktoré sú poháňané elektromotorom, zostáva LBX počas celej jazdy pri rozjazde, zatáčaní a jazde na povrchu s nízkou priľnavosťou upokojujúco stabilný.

Model LBX, ktorý prevracia vnímanie kompaktného vozidla na ruby a nanovo definuje luxus, je rafinovaný a zároveň zábavný. Pri svojich kompaktnejších rozmeroch je vďaka pôsobivému postoju dostatočne agilný na to, aby patril do mestských ulíc aj na dobrodružné výpravy. Takže bez ohľadu na to, aké sú vaše plány alebo ak sa nečakane zmenia, vaše vozidlo je prispôsobené na všetky možné dobrodružstvá.

LUXUS. PREMYSLENE PREPRACOVANÝ.

Každá vlastnosť a nuansa modelu LBX bola premyslene premyslená tak, aby vytvárala luxusný zážitok z jazdy.

V balení kompaktného SUV odmieta LBX robiť kompromisy v kvalite. V interiéri sa vodiči a cestujúci môžu usadiť do pohodlia interiéru so semi-anilínovou kožou a výrazným prešívaním Tatami. Spoločnosť vám robí na želanie dodávaný prémiový systém Mark Levinson s 13 optimálne umiestnenými reproduktormi, ktorý naplní kabínu vašimi obľúbenými soundtrackmi. K dispozícii sú pútavé dvojfarebné a nadčasové jednofarebné odtiene, takže si môžete zvoliť LBX, ktoré bude akoby predĺžením vášho štýlu.

LEXUS LBX OD 32 900 EUR

Ruka v ruke so svojou povahou vzdorovať konvenciám, LBX Hybrid bez nutnosti dobíjania je vďaka svojej cene ešte dostupnejší. Prinášame novú generáciu do dnešnej doby.Zažite efektívnejší a výkonnejší pohon za nižšiu cenu a v kompaktnejšom vozidle.

K dispozícii na rezerváciu už teraz od 32 900 EUR. Jazdite s LBX hybridom bez nutnosti dobíjania od februára 2024.