1. Discover Lexus
  2. Opening of the 80th Venice International Film Festival
VYBERTE SI
NOVINKY ZO SVETA LEXUS

LEXUS A HVIEZDY ČERVENÉHO KOBERCA V BENÁTKACH.

  • Lexus plnil úlohu oficiálneho automobilového partnera Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach – La Biennale di Venezia už siedmy rok po sebe.
  • Elektrifikované modely Lexus zabezpečovali dopravu na úvodný večer festivalu pre popredné hviezdy červeného kobereca, ktorý je jedným z najdôležitejších dátumov v medzinárodnom filmovom kalendári.
  • 80. ročník festivalu sa konal na benátskom Lide do 9. septembra

 

Lexus zdieľal pozornosť červeného koberca so známymi osobnosťami súčasnej európskej kinematografie na úvodnom večeri 80. ročníka Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach – La Biennale di Venezia.

Ako oficiálne vozidlo festivalu už siedmy rok po sebe poskytoval Lexus flotilu elektrifikovaných modelov ako luxusnú dopravu pre filmárov, hercov a VIP návštevníkov na premietania a podujatia, ktoré sa konali v benátskom Lide do 9. septembra. Pri tejto príležitosti tiež sa taktiež na vysokej úrovni predstavil úplne nový model LBX, prelomový hybridný kompaktný crossover značky Lexus, ktorý bude na trh v Európe uvedený koncom tohto roka.

Festival otvorila (30.8.) svetová premiéra filmu Comandante. Jeho režiséra Edoarda De Angelisa a hlavného herca Pierfrancisca Faviniho priviedol Lexus na červený koberec spolu s herečkou Caterina Murino (Casino Royale) –  ktorá bola zároveň „krstnou mamou“ tohtoročného festivalu, taktiež režisérku Alice Diop (St Omer), a predsedu ceny poroty Luigi De Laurentiisa.

Paolo Moroni, riaditeľ Lexus Taliansko, povedal: „Každý rok sa snažíme ukázať a povedať niečo nové a výnimočné v nádhernom prostredí festivalu. Tento rok je našou nepochybnou „hviezdou“ nový Lexus LBX. Je nám cťou predstaviť vám tento výnimočný crossover, o ktorom veríme, že pomôže urobiť červený koberec ešte výnimočnejším.“